Leaderboard
728x15

Personal Locator

Large Rectangle

Check out these endangered animals images:


Personal Locator
endangered animals
Image by MyFWCmedia
More Boating Safety Tips:
Be weather-wise. Consult weather forecasts before you begin your outing, and get off the water before bad weather hits.
Make sure your boat and motor are in good working condition.
Check all safety equipment, including life jackets, fire extinguishers, sound-producing devices and visual distress signals.
Maintain a sharp, 360-degree lookout at all times for traffic and bad weather.
Florida law requires children under 6 years old, and all people using personal watercraft or water skis, to wear life jackets.
File a float plan. Tell a responsible person where and when you are leaving, where you are going and your estimated time of return.
Carry a cellular phone, and be sure your VHF radio is working properly.
Don't overload your boat with people or equipment.
Everyone 21 years old or younger is required to complete an FWC-approved boater education course to operate most motorboats. The FWC encourages all boaters to take a boating safety course.
Alcohol is a major contributor to boating fatalities. Often, impaired boaters come off the water and become impaired drivers, further endangering public safety. Don’t drink and operate a boat or vehicle.


Turkmenistan Caracal
endangered animals
Image by San Diego Shooter
one of the coolest cats you will ever see - it is endangered

View On Black


Gibbon
endangered animals
Image by Adrien Sifre
Gibbon au zoo de Beauval.

Gibbon, singe sans queue ou singe anthropomorphe, qui vit dans les forêts d'Inde, d'Indochine et de la Malaisie.
Le gibbon est un mammifère à la tête courte et ronde, et à la fourrure douce et laineuse.
Sa caractéristique la plus remarquable réside dans ses longs bras, grâce auxquels il se balance de branche en branche avec une grande agilité, en utilisant ses mains comme des crochets. Ce mode de déplacement s'appelle brachiation.
Un grand gibbon mesure 75 à 90cm de haut; l'envergure des bras fait environ le double.
Le gibbon est le seul singe anthropoïde qui marche uniquement sur ses pattes arrières, en levant les bras pour garder l'équilibre.
Les gibbons sont monogames!; l'unique petit reste avec le groupe familial jusqu'à l'âge de cinq ou six ans.
Ces singes mangent des feuilles, des fruits, des fleurs, des insectes, des araignées, des oiseaux et leurs œufs. Ils sont en général silencieux pendant la journée, mais hurlent au lever du soleil et en fin d'après-midi.
Il existe neuf espèces connues de gibbons.
Le gibbon argenté, ou wou-wou, de Java, est gris cendré!; le gibbon à mains blanches, ou lar, de la péninsule Malaise, se distingue par ses mains et ses pieds blancs, et son cri particulièrement musical.

Gibbons are small, arboreal apes distributed in the wild in the tropical andHylobates moloch subtropical rainforests of Southeast, South, and East Asia. They are currently found in small populations in China, Laos, Vietnam, Cambodia, Thailand, Bangladesh, NE India, Myanmar, Malaysia, and Indonesia. Most countries consider them to be endangered, and they are threatened primarily by loss of their forest habitat. Other factors contributing to their demise include the illegal wildlife trade, the use of their body parts in the manufacture of traditional medicines, and poaching.

Banner